Keeshondje - Sharai

Sharai keeshond kupumuliaOver Keeshondje Sharai

Sharai is een middenslag keeshond die in de winter van 2012 is geboren. Sharai komt uit Duitsland bij een fokker die daarnaast een hondenpension had. Dit zorgde ervoor dat Sharai als pup elke dag door vele handen werd aangeraakt. Sharai is enthousiast en een echte allemansvriend. Door haar enthousiasme wil ze graag tegen mensen opspringen, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Sharai is een echte buitenhond. Sneeuw, wind en regen deren haar niet. Ze wil graag in de tuin spelen. Sharai houdt van lange wandelingen en meerennnen tijdens het joggen. Mee op de fiets vindt Sharai niet zo prettig en ondergaat het meer. Zodra de autodeur opengaat, zit Sharai in de auto. Je moet haar er dan echt uitpakken want uit zichzelf verlaat ze de auto niet.

O nee, geen denken aan. Ze wil mee. Zodra Sharai denkt dat we gaan wandelen, gaat ze braaf zitten en ze steekt zelf met een sierlijk gebaar haar koppie door de riem. Sharai is de meest makkelijke hond die ik ooit heb gezien, werkelijk alles vindt ze goed, wat je ook met haar doet. Met pubers in huis, wordt ze op de schouders gezet als een peuter, in de armen gedragen als een baby, Sharai vindt alles oké.

Sharai is duidelijk aanwezig, ze kan rustig liggen als we rustig zitten maar zodra we in beweging komen, dan is Sharai degene die ook meteen in beweging komt. Sharai houdt van knuffelen en op schoot flink gekroeld te worden. Zoals het keeshonden betaamt, is Sharai ook een wakertje. Mensen worden zodra ze het erf opkomen aangekondigd om vervolgens hen uitbundig te begroeten. Sharai is een hond vol zelfvertrouwen. Ze is dol op het kauwen op hoefjes en heeft een tomeloze energie.


Kupu Mulia.. omdat je dier je lief is..